ΚΑΠΟΙΑ “ΚΛΙΚ” ΓΕΜΑΤΑ ΓΟΗΤΕΙΑ…

Standard

Τα Χανιά είναι ένας τόπος γεμάτος φυσικές ομορφιές που αιώνες τώρα συνεχίζει να ανθίζει και να γοητεύει κάθε επισκέπτη, αλλά και τους ντόπιους. Κάθε γωνιά της πόλης είναι κι ένας μικρός παράδεισος για τον ερασιτέχνη ή τον επαγγελματία φωτογράφο..

Το Ενετικό λιμάνι μας έχει γοητεία όλες τις ώρες, όλες τις εποχές και με όλες τις καιρικές συνθήκες. Πάντα έχει μερικά”κλικ” γεμάτα γοητεία!

Από εκεί και πέρα η στιγμή φέρνει τα επόμενα κλικ και οι ευκαιρίες αναρίθμητες. Εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πια, όλο και κάτι εμφανίζεται και σου κεντρίζει το ενδιαφέρον….

Γύρω του μα και πέρα από αυτό, συνυπάρχουν τα μνημεία των Χανίων, πολλές και διάφορες εκδηλώσεις, ανθρώπινες στιγμές, πρόσωπα, η μοναδική φύση της Κρήτης, γωνιές και γειτονιές της πόλης, τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα των Χανίων κατηφορίζοντας από την Χαλέπα και όχι μόνο…

Μια φωτογραφία κρύβει αμέτρητες λέξεις και συναισθήματα που θα αντέχουν στον χρόνο, που θα αφήσουν ένα αποτύπωμά μας να μαρτυρά ότι είχαμε και εμείς πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το θαυματουργό έργο που λέγεται “ζωή” μέσω μιας φωτογραφίας. Χίλιες αναμνήσεις σε κάθε εικόνα που θα έχει αποτυπωμένη για πάντα τη δική μας ιστορία. Η κληρονομιά μας στον χρόνο!

Ναι, ακριβώς αυτή είναι η λέξη που μου έρχεται στο νου όταν αναφέρομαι στη φωτογραφία. Πρόκειται για μια “κληρονομιά” που θα μείνει στον χρόνο. Με την προσωπική συλλογή του κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία φωτογράφου…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s